TVŮJ POHLED ZNÁM

TVŮJ POHLED ZNÁM

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...

Tvůj pohled znám, vroucně upřímný a milý,
někdy mi dodal kus odvahy i síly.
Přečíst se dalo nejedno zklamání,
ihned jsem odhalil tvých očí vyznání.

Tvůj pohled znám, když ústa pravdu tají
v očích máš pochyby, zda ruce mé tě uvítají.
Pro jednou, dá se věřit pohledu,
podruhé... však to asi nesvedu.

Tvůj pohled znám a přitom je mi někdy cizí,
v tvých panenkách odraz mého nitra mizí.
Jak holá věta, říkáš "cítím se dnes s tebou"
mou duši právě tyto slova zebou.

Tvůj pohled znám, když slza srdce obměkčí,
jen nevím, zda volba to je nejlepší.
Jen aby v divadlo neproměnil se výraz tváře,
pak věru hořce pronesl bych, "suď jak káže".

Tvůj pohled znám, a rozhodni se sama
zda jen růžově chceš vidět svět?
Nebo zůstat s náma.

o5ja
Autor o5ja, 15.01.2008
Přečteno 305x
Tipy 7
Poslední tipující: Bean, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to něžný a lehce plynoucí..
je to povedený a dobře se čtoucí..
prostě.. tak nějak pravdu máš..
a její pohled..
znáš..

16.01.2008 07:30:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí