Tobě

Tobě

Anotace: Martine tahle je složená pro tebe.

První myšlenka patří tobě,
po té 14ti leté době,
s myšlenkou na tebe,
koukám na nebe.

Vzpomínky hlavou putují,
je krásné když se dva milují,
my však kamarádi jsme jen,
a já jsem šťastná že to není sen.

Jsi kamarád co se těžko hledá,
teď konečně štěstí ke mě sedá,
snad už tě neztratím,
za štěstí už neplatím.

Zůstaň u mě už,
protože jsi prima muž,
s tebou je svět barevnější,
a život hned veselejší.

Děkuji ti zas,
že přinášíš ten jas,
na počítač pospíchám,
ani skoro nedýchám.

Budu tam mít vzkazík,
který píše Zazík?
Autor Aluna, 15.01.2008
Přečteno 603x
Tipy 7
Poslední tipující: Morgenstern, Kozoroh 1, carodejka, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mila Alo urcite budes... moc Te zdravim...pekneee

19.01.2008 20:49:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí