Život je jen divadelní hra

Život je jen divadelní hra

Anotace: Každý hraje to,k čemu se hodí...Ale kladné role bohužel zůstávají často méně úspěšné než ty zápornější...

Je to tak špinavá práce...
Jsem milá,upřímná...a vlastně zrádce.

Je to nepříjemný.
Děláme to všichni.
Tobě se to nelíbí?
Tak vypadni.A nebo aspoň ztichni.

Je mi z toho na zvracení.

Ale vydržím to.Vždyť odvaha se cení.

Nebo ne?
Co nedá se koupit,je dnes bezcenné.

Jsi něco míň než já.

A neplač,brzo to zas přejde.

Já vím,jsem tak sobecká,
jenže bez toho se už člověk neobejde.

Život je jen divadelní hra.
Občas veselá,občas tragická a bolí.

Myslíš,že budoucnost je na tobě zasedlá?
Neboj,každej jednou ztrácí svoji roli
a umírá...
Autor mosquito, 16.01.2008
Přečteno 439x
Tipy 10
Poslední tipující: excited, Azazen, klari, Psavec, Bíša, Veru, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hraju kladnou roli,však ta strašně bolí.Už nechci hrát,
už chci mít jen klid a spát.
Básnička krásná a pravdivá.

17.01.2008 08:53:00 | Azazen

Jo, to sedí...

16.01.2008 14:54:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí