Ještě to zkus

Ještě to zkus

Anotace: vždycky je naděje... teda... někteří tomu věří:)

Vlna naděje se mísí s vlnou smutku.
Z radosti závěje jít rovnou do zármutku.

Z tepla do zimy, když nemáš na vybranou.
Nebát se vteřiny a nepostávat stranou.

Víry nicoty, kde hlava se Ti točí.
Proudy samoty, kam dohlédnou tvé Tvé oči.

Překonáváš zákopy na bojišti smutku.
Tak s kopretinou do klopy jdi vstříct veselým skutkům.

Pohleď zpříma a zpyšni krok.
Již neskolí Tě žádný sok.

Bolest ...prý jen posílí.
Však každého hrdinu....jednou...jistojistě...zabili!
Autor Šerák, 17.01.2008
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, saddova, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někoho možná pro tu slávu zabili i dvakrát...:)

20.03.2008 23:56:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

ten konec je moc hezkej

12.02.2008 17:36:00 | Sable

Tohle se mi fakt líbí,
škoda že mám možnost dát jen supertip.
Díky :)

17.01.2008 13:46:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí