Poslední cesta

Poslední cesta

Anotace: do srdce smrti...vede..

Umírám touhou spatřit smrt,
podívat se do jejích nádherných očí,
ucítit tu jedinečnou poslední bolest,
která mě konečně odvede do pryč,
mnohem dále, než jsem teď schopen jít,
ruku v ruce půjdeme stejnou cestou,
bez zábran, bez požehnání,
s červenou linkou na zápěstní,
s úsměvem na rtech, a dírou v srdci,
jen kupředu, po těch schodek, které konec nemají,
kde nebe či peklo se celou svojí duší rozkládá,
po patníkách, či přátelích cesta lemována bude,
bez užitku, bez přestání,
jít a jít, pozorovat vlastní život jak uniká…

Kupředu jít, zpátky ani otočit se nemohu,
umírám touhou spatřit smrt,
okusit poslední bolest,
políbit naposledy její rty…
Autor Láďa, 17.01.2008
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, Milissa, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

forma se mi líbí, ale ne obsah ...

17.01.2008 17:13:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí