Jen snít

Jen snít

Anotace: nevím, jak to může působit...

Jsi Tajemná noční bouře,
jsi tančící víla v mlze.
Tvým duchem neznáma,
co odplouvá od nás.
Jsi noční tmou,
co získá si duši mou.
Jsi místem, kde se nekončí.
S touhou nezvratnou
nevnímáš, co zmůže,
čeho se bojí.
Jsi krásnou neznámou,
co nikdy nespatří
láskou dávnou,
neposednou,
která neví kam jít,
neví, kde snít,
netuší jak znát...
...mávat...
návodem na duši tvou
neoblomnou,
nekonečnou.
Jsi čekající hláska
nad propastí snů
kam nevydá se cháska...
...nedokonalých dnů.
Bez tebe nemá smysl snít
a potmě se vydávat
na cesty povyků přijít,
a tam mluvit a poslouchat.
Bezděční piráti moří tvých
zavřeli i duši
a s nosem nahoru-
odešli.
S kamenem v srdci
nepoznal jsi přeci,
kam až bys dohodil.
Autor Skaja, 17.01.2008
Přečteno 638x
Tipy 22
Poslední tipující: Gabrielle, Tammy, Gracia, Megs, ewich, el viento, Vlk v rouše, prostě já, Elizabeth-Lili, Aro, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moje duše mluví tvým jazykem

07.06.2008 12:30:00 | ewich

Je to opravdu povedené :)

16.03.2008 19:58:00 | Ness Mírněpoetická

Moc hezké dílko. Povedlo se ti.

12.03.2008 17:15:00 | prostě já

Pro lásku budeme vždycky truchlit a ji hledat... krásná, ...

09.02.2008 12:07:00 | Dilla

Je to krásný...použitý slova... prostě nádhera

24.01.2008 16:25:00 | Janca.LP

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí