Noční dívky mě mají rády

Noční dívky mě mají rády

Anotace: no ... aaach....

Sbírka: Crossing

Noční dívky mě mají rády

Kde se tu náhle vzala lenivá
Ta ruka co mě hýčká
Kde se tu náhle vzala přesila
Co krade moje noční víčka

Co chceš ty písni šálivá
S rytmem co něžně kope do srdíčka
Co celá moje okna otvírá do zahrady

A tiše pálí
Autor jirpa, 18.01.2008
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kde se vzala tu se vzala
na srdeční bránu zaklepala..
pšš je ještě "holka malá"

nádherná básenka :o)

18.01.2008 12:30:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí