Pocit

Pocit

Taky jste měli někdy pocit,
že když jste sami,
sami nejste?

Stojím v pokoji
u okna,
najednou cítím-
-něčí ruka!

Prudce se otočím,
za mnou nikdo,
Vidím stín..
ale všude je světlo!

Najednou strašně brečím,
mám důvod?
Těch je tolik...
A zase..-řežu se jako o závod.

Bojím se jít do obýváku,
bojím se že za mnou někdo bude,
ale všude se svítí přece,
ale co když mě to zabije?

Srdce cítím až v krku,
jsem vážně paranoidní,
pořád mám kolem sebe vidinu
že je tam někdo kdo mě každou chvíli zavraždí....

Jsem blázen.
Jsem paranoidní..

A mám halucinace...
Přečteno 355x
Tipy 8
Poslední tipující: spare, Sleepwalker, Anewue, somewhere, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pocity...když si to uvědomuješ,
tak je to ještě v pohodě:-)

09.05.2009 22:08:00 | spare

tento pocit dôverne poznám:-)

22.03.2009 17:10:00 | Mišiačik

zvláštní pocit...

28.01.2008 14:14:00 | Anewue

Bet neblbni...vydrž všechny ty sračky co sou kolem sebe a žij dál...prosím...

19.01.2008 18:21:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí