Růže

Růže

Anotace: Malá půlnoční asociace...

Růže
Rudá růře
Symbol lásky
Vášně
Štěstí i žalu
Trny malé trny
Trny co uspí
Smích v deštích slz
Slzy
Hořkosladký mok
Odvar obnažených srdcí
To ony plní
Číši života
Neodoláme
Hřeje, mrazí
Drásá, hojí
lékárnička
V rukách vraha
Přes všechno co tušíme
Podléháme
Stále postupujeme
Tmavou chodbou
Otvíráme………dveře
Bez kukátek
S odhodláním
Slepě……přesto
Kráčíme dál
…..a dál
…..a dál
…..a dál
z cesty
je cíl

milovat
Autor zewlakk, 20.01.2008
Přečteno 292x
Tipy 11
Poslední tipující: borůfkovej shit., Rolnička, kikis, Thesssinka, pavlis, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí