Striptýz mé duše

Striptýz mé duše

Anotace: všem, kdo chtějí nakouknout do mé duše, pravda není to moc roztomilý pohled

STRIPTÝZ MÉ DUŠE

Nebe je modré
čerstvě blankytně modré
ale je škoda
že není odsud vidět

Svět je trochu nakřivo
i slunce visí nakřivo
proto je teď na zemi
tak strašně velká tma

Ve vzduchu je hudba
vážná smutná hudba
předvídá události
které jistě přijdou

Chci tančit v sedě
tančil´s někdy v sedě?
nezapojit tělo
jen vnímat mrtvý zvuk

Chci slyšet krev
jemnou rudou krev
a je úplně jedno
jestli bude má nebo tvá

Chci rozmáčknout slzu
malou slanou slzu
co pomalu stéká
z černých vpadlých očí

Překáží mi úsměv
slabý nesmělý úsměv
ta jizva ve tváři
která strašně bolí

Budu spát rychle
jen chvíli a rychle
v tomto světě nemám čas
na to spát pomalu

Surovec je zbabělý
můj život je zbabělý
najednou už vím
že uteče bez boje

Byla jsem, nejsem
už dlouho nejsem
neviděla jsem se
od té doby co jsem umřela

Pozoruji duši
obnaženou lidskou duši
vznáší se nade mnou
už mě nechce znát

Svět vydává zvuk
krásný mrtvý zvuk
je k slyšení jen těm
kteří mají na něj čas
Autor blacksnow, 20.01.2008
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí