Do noci

Do noci

Anotace: jen takové momentální zamyšlení...

Zašeptám do noci a pak napnu uši
A snad odpověď noci mi pohladí duši
Nikomu neprozradím co mi noc řekla
Nikomu nepovím jestli jsem se lekla
Zašeptám do noci, počkám na odpověď
Snad mi noc odpoví aspoň pár milých vět
Snad noc zná ta pravá slova pro útěchu
Až do ní vyběhnu a budu lapat po dechu
Zašeptám do noci, počkám na objetí
Myšlenky se mi po krajině rozletí
Až zašeptám do noci...
Autor branwen, 20.01.2008
Přečteno 277x
Tipy 7
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, lecrecia, Jiparo, Psavec, Šerák, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí