Já a ty a ty a já

Já a ty a ty a já

Anotace: Je to celkem zajímavá básnička, nechávám plně v původním znění.

Ty a já…
Jen dvě slova,
Ale tolik znamenají…
Ty…
Vločka sněhu padající
Na krutou zem….
A já…
Štěně někým odložené
V popelnici…
Lidé cizí,
Snad smějí se nám,
Proč nás nenechají…
Oni…
Nechápou nás,
Chápou tvou snahu
Patřit někam….
Já…
City chybějící…
Nechápu to…
A ty…
Tiše nechápeš mě,
Ptáče zpívající….
My…
Spojují nás pouta,
Osudu a citů,
Čekám….
Jsme tým…
Umíme hrát za vše
S nasazením….
Ty…
Patříš ke mně již,
Kytko jarní…
A já…
Mám tě moc ráda,
To víš…
Obě,
Čekáme co přijde,
Naším rozloučením…

Autor genca, 21.01.2008
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí