Vím co si zač

Vím co si zač

Anotace: a takových nás je mraky

Důležitej, hlavně být důležitej.
Ukřivděnej, zásadovej.
Máš z toho něco?Potřebuješ to!
nevíš o čem mluvím?
Potřebuješ být milován.
Pozor seš dospělej pán!
Takle myslíš pořád?Jen ty?Tvůj svět?
tvůj soukromý pořad?
Chceš být litován!
nebo snad obletován?
Nevím ztrácím se v tobě.
Nevím co chceš, po čem prahneš.
Pozdě honit bycha v hrobě.
Chladneš!
Možná ti není zima ale chladneš,bledneš.
Prostě se ztrácíš.
všechno je to mej vina.
Vím přijímám,snad ti bude líp.
Autor Tom Abrhám, 21.01.2008
Přečteno 238x
Tipy 1
Poslední tipující: maena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí