requiem

requiem

Anotace: O lidstvo, než-li vzplá jitra ti svit, co křížů ještě se vztyčí.

Dnes na počest tvou,
slza za slzou,
po tvářích kanou,
v řeku jedinou.

U břehu staří
jen luna smutně září,
Magdaléně Máří,
na kající se tváři
třpití se cosi,
jako kapky rosy.

Pláče i tichý mech,
duši svou tu nech,
jen beznadějný vzdech,
v mých neklidných snech,
znectí lásku mou,
v tu krásu jedinou.

Na bledou tvou tvář,
dopadla křídel zář,
já byl jsem jen lhář,
co kreslí si svatozář.

my na průvod jdem,
smutečním pochodem
zoufalství své neskryjem,
už budou hrát tvé requiem.
Autor ryann, 21.01.2008
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: Lissa, slečna Nefertiti, Demony, danav, excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí