Myšlenky toulavý

Myšlenky toulavý

Anotace: ...

Revolver u hlavy,
myšlenky toulavý,
já alkoholem opilý
přemýšlím, co vše jsme zažili,
já ač člověk oddaný jediné ženě,
kulka v hlavě k záhubě mě žene,
já opilý alkoholem převážně vínem,
říkám sám sobě, proč vlastně žijem,
až kulka zavrtá se mi do hlavy,
umírám a osvobodím myšlenky toulavý,
já svobodný člověk omlouvám se světu
a omlouvám se tobě za každou zlou větu,
až přijde chvíle, ve které štěstí není,
mysli na to, co jsem psal, zda nestojí to k zamyšlení...
Autor drevenymuzik, 22.01.2008
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: dream in emptiness, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

konečně si od tebe můžu zase něco přečíst....je nádherná!...jen mě mrzí, že tak smuná...:(

24.01.2008 05:52:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí