Nevyhraješ...

Nevyhraješ...

Anotace: nemáš šanci...

Zapadlý v paměti
věční pijáci bar maj.
Jukebox plný cajdáků
za pětku sám si hraj.

Neon zatracence láká
v noci i v době polední.
Na zdraví připít si
před cestou poslední.

Že nastal vstupu čas
bliknutím tobě značí.
Vejít a pobejt je třeba
krok sám se tam stáčí.

Místnost plná hostů
v sedě i ve stoje.
Atmosféra nutí pít
nikomu nedá pokoje.

Bez žízně zahnání
hrdlem litry tečou.
Jako denní menu
hříšníci se tu pečou.

Vykoupit lze duši svou
odvážných však pomálu.
Stačí třikrát vyhrát jen
nad vedoucím lokálu.

Zmuchlaný Masaryk
kapsu tvou opouští.
O sázku na život
barman tě pokouší.

Ten chlap za pultem
kostkou v dlaních třepe.
Prstem kostnatým
ti na rameno klepe.

Nechoď pryč šeptá
jeho zrak velí...stůj!
V klidu dopij já nespěchám
vždyť už jsi dávno můj…
Autor Modrý Adept, 22.01.2008
Přečteno 298x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Martanka, Lorraine, Romana Šamanka Ladyloba, Majdi, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda, tak to je.

24.01.2008 00:19:00 | Psavec

Tak nad tímhle se vyhrává opravdu špatně a ztráty jsou nevyčíslitelné...konec básně je špičkový!

23.01.2008 08:29:00 | Lorraine

nádhera...

22.01.2008 23:23:00 | Majdi

Nemám k temu co napsat ... jednoduše skvělé!

22.01.2008 21:37:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí