Jak kdy?

Jak kdy?

Anotace: Jak kdo!

Máš-li dobré srdce,zpomal,nežij prudce.
Máš-li čistou duši,tak Ti život sluší.
Máš-li pevné nervy,tak si je moc nervy!
Máš-li rozum v hrsti,už jsi chytrý dosti.
Máš-li zraku habaděj,dozadu moc nekoukej.
Nekřič,nebreč,neběduj,života kus obětuj.
Do Literu napiš rým,možná Ti jej pochválím.
Autor NIKBAG, 24.01.2008
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí