óda

óda

Anotace: pro moji mamušku

Miluji tě
stejně jako cikáni milují zpěv
stejně jako Mexičani milují tanec.
Vyhledávám tě víc než ty ve smutku samotu.
Potřebuji tě
víc než květiny slunce ve stínu.
Jsi mi vzácnější
než žíznivému voda na poušti...
Snad tě nikdy neztratím
ani tě vic již nezklamu.
Nechť toto je má óda na tebe,
v den tak významný!
Autor frida, 24.01.2008
Přečteno 231x
Tipy 6
Poslední tipující: jesterka, meganek, jaňa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí