Pro Modrého Adepta

Pro Modrého Adepta

Anotace: je to dávno

Kde jsou ty časy,
kdy sekáči trávou
chodili bosí,
tou trávou,ve které se perlily
stříbrné kapičky rosy.
okolím nezní ,už sekáčů zpěv
dálkou se roznáší motorů řev.
Autor takova, 22.06.2005
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí