Bude dobře

Bude dobře

Anotace: Všechen smutek jednou přebolí.

Je to zvláštní, jak se život rychle mění.
Chvíli je krásně, pak zas nás život drtí.

Je to lepší než stereotyp, nejspíš.
Aspoň v naději chvilku zase věříš.

Ještě včera jsem byla na tom moc špatně.
Teď nevím co se děje, však cítím se krásně.

Už mi ani nevadí, že nejsem ze svou láskou.
Jsem smířená s tím, že všechny city jednou zhasnou.

Asi jenom prostě už nemiluji.
Nebo se můj cit změnil v apatii?

Nevím co se stalo, ale najednou je líp.
Už mám zase chuť, na to tu žít.

Tak nevěště hlavy, jestli vám zrovna nejlíp není.
Chce to naději, však ono se to brzo jistě změní.
Autor Demony, 27.01.2008
Přečteno 434x
Tipy 3
Poslední tipující: maena, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí