Pomatená

Pomatená

Anotace: Taková noční úchylka po hodinách strávených na Literu :-D

Já chci taky básníka!
Co slovem srdce odmyká.
Chci všech rýmů učitele!
Z jalové krávy vymámí tele.
Chci si nechat motat hlavu
A být v blaženém to stavu.
Chci kluka s tímhle velkým darem.
A klidně ať má celý harém.
Budu třeba třetí - pátá.
Jen ať mi ty básně skládá.
Ač je to blbost sebevětší,
Jen v básni vidím to své štěstí.
Snad že jsem k veršům náchylná,
Nejsem proto úchylná.
Autor lalej, 28.01.2008
Přečteno 268x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, jára spots, blue, Lukáš Rymeš, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:))) snad opravdu to není úchylka :)

28.01.2008 17:01:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí