Nejistota

Nejistota

Anotace: za složky emoce...

Pro Ceilu a Yreinu

Proč existuje
nejistota,
co dává lidem naději?
Duši otevírá vrata,
však zahrne ji
závějí.

Lež s pravdou se spojit
zdráhá,
sama neví, jak se chovat,
sama nad sebou též váhá,
má se smát, či pouze
schovat?

Ať se strachem,
či radostí,
vybírá tisíce
možností...
Autor Ceraa, 28.01.2008
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí