Schovaná

Schovaná

Anotace: Proč se bojím?...

Na věky věků,
mezi stíny stromů.
Budu já,
samotná...

V neskonalé kráse všeho,
budu tam žít bez toho jediného.

Po čem má nálada upadá,
když vzpomene, jak to je.
Celý svět uvadá,
bojím se, je to všude kolem mě.

Stín ve stínu,splýn na duši,
ve tmách schovávají se dvě modré oči.

Bojí se vyjít ven za Sluncem,
bojí se světu ukázat svou tvář.

Bojí se mu ukázat své vlastní já...
Autor Cassée Moteur, 28.01.2008
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: JohnyD., 0-0, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí