Poslední světlo

Poslední světlo

Anotace: ...které je tak zoufalé a krásne...

Nechám ti svojí sponků do vlasu
Jenž třpytí se tak zoufalé a krásně.
Možná ti nechám trochu světlá...
Jak..?!
Jak toužíš zoufalé po nekonečném čase...
Už zima odcházi a s ní odcházi noc.
A nebo je to snad jen další přelud?
Nevím, zdá možné je přít na pomoc,
Když nedáva se k tomu pádný důvod.
Dívam se z okna-prší třetí den.
Nepoužívam deštník-je to nůda.
A těším se na jaro
Přeci jen,
Už trochu chápu, jak to se mnou bude..
Autor Alisa 16, 28.01.2008
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, Petbab, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky zde prší, vstanu v půl čtvrté ráno a uteču do Tater

30.01.2008 01:38:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí