Variace na písmeno Ká

Variace na písmeno Ká

Anotace: Tohle byla básnička vyloženě pro potěšení z tvorby:o)

Krása kopretin kvetoucích kolem kaštanů
klonících květy ke klaviatuře
Krása koní klusajících krajinou
kropících kol kopyt kamení
Krása kůže kamenného kajícníka
kopajícího kulatou kobku
Krása kapky kapající kolmo
ku kalužinu klínu
Krása krve – krutá krása krvácejícího
konvoje karabinierů
Kolik krásy kolem – kam kráčíš?
Koukej, kousej, kresli - !!
Kde krása kraluje, každý kořistí kousek
Kousek krásy. Krásné krásy.
Autor hajena, 23.06.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý nápad, dávám za sto!!!

14.04.2007 15:04:00 | ana

Ta se mi fakt líbí. Takové "hračičky" mám docela rád. Četl jsem pár dalších tvých básniček a jsou docela hezké. Takže piš a piš, ono se z toho něco vyklube.

07.11.2005 14:00:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí