Mentální vada

Mentální vada

Anotace: o chudákovi

Už padá listí podzim je tady,
lidé se bojí mé mentální vady.
Pajdám si ulicí s úsměvem mongola,
maličká očíčka, hlavička do hola.

Omámen prášky, všemu se chechtám,
pastelky mám a občas se lechtám.
Přesto jsem šťastný všechny mám rád
tak proč mi chcete mou svobodu brát?
Autor drahý, 29.01.2008
Přečteno 475x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pobavila.

29.01.2008 15:17:00 | Psavec

teda ty si vybíráš témata, drahý! :o)
ale formě nemám co vytknout, rytmus šlape... jen na konci bych dala otazník...

29.01.2008 11:41:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí