Vzmuž se, ženo..

Vzmuž se, ženo..

Anotace: Pro svět, strašné věci a hrůzy společnosti.. A pro smrt! Ať grázlové hoří v pekle!

Na krku nůž
Tak se vzmuž, ženo!
Bude Ti ublíženo
Vzmuž se, vzmuž
Ať už jsi při smyslech nebo v šoku
Klíče v jeho oku poskytnou ti čas
Než zas uchopí tě pevně
Jemně pohladí líce
A pak více než hrubý stisk..

Byl to risk jít sama v noci!

Teď bez pomoci ležíš na zádech
Cítíš jeho dech, blízko, ovívá ti tváře!
Chladná záře měsíce..
Nejvíce bojíš se znásilnění
Krev ti v žilách pění
Bolest, tiché zaúpění
Nůž na krku zebe
Proč vybral si tebe?
Chvíle hrůzy, slz a breku..

***

To zločinec na útěku vzal si tě
Vzal si tě celou
Krásnou, mladou, nezkušenou..

Bral si tě zas a zas
Až vynechal ti hlas
A ty´s už nekřičela
Přes slzy jsi neviděla..
Bral si tě neustále
Už ochablo ti tělo
Kéž by se zas pohnout chtělo..
Právem jsi však měla strach
Vzal si tě násilník; a také vrah..
Autor Jen tvůj anděl, 23.06.2005
Přečteno 489x
Tipy 2
Poslední tipující: Gekončice
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle básnička je vážně moc krásná...co dodat,každou slečnu to osloví,ať má nějakou takovouto zkušenost a nebo si to jen dokáže představit.Moc pěkný

18.05.2008 12:45:00 | Gekončice

Bral si tě zas a zas
Až vynechal ti hlas
A ty´s už nekřičela
Přes slzy jsi neviděla..
Bral si tě neustále
Už ochablo ti tělo
Kéž by se zas pohnout chtělo..
Právem jsi však měla strach
Vzal si tě násilník; a také vrah..

Dokonalé...

13.05.2008 18:35:00 | TruPka

hej tak to je fakt dost pěkný...!...:)

15.05.2007 14:39:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí