Tí,čo majú prísť...

Tí,čo majú prísť...

Anotace: Aj pod Sitnom spia zbrojnoši...

Orol Tatranský
v ňom je ten ošiaľ
Hlávku sklonenú mám
nechcem byť sám

Kto pochopí žiaru delty
Pochopí aj pád lístia
Nebudeš to le Ty
veď ostatní nás istia

A v ťažkom slovoslede
slová idú
Aj ráno aj po obede
Tí,čo majú prísť
prídu...
Autor džemo, 29.01.2008
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: maena, Cecilka, Luczynka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

BAF!!
Jsem tady :o)
trvalo to,
ale věz, že nejsi sám..
Tvůj úsměv si v téhle chvíli
jistojistě ohlídám!!

:o)

06.02.2008 11:34:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí