Sabath

Sabath

Anotace: No o ženských...:-)

Za hluboké noci v ještě hlubším sklepení
divoká pařba jede a žádná diskoška to není.
Ve světle svíc se rýsují "podivné" postavy,
hlava mi to nebere, co se asi takhle slaví?

Svůdná ženská těla, černé hadry, černé šmínky,
přitahují mě, zároveň asi budu potřebovat plínky.
Ustál jsem to, dech se tají,
k sobě dolů mě lákají,
mají dokonalé křivky i pohyby,
naráz odhazuji pochyby.

Jdu do nich po hlavě, jak je mým "dobrým" zvykem,
snad to nebude poslední soud se mnou, s hříšníkem.
Půjdu do toho vždy, ať mě čeká peklo či nebe,
aneb, kdo by chtěl žít věčně, teď se ptám sebe.
(I Tebe).
Autor Oto B., 29.01.2008
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: WAYWARD, Bžunda, maena, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je to za ST,originalita v pojetí obsahu

31.07.2008 09:30:00 | WAYWARD

Dobré, líbí se mi styl napsání ... jen nevím, jak moc je dobré se hnád do věcí aj lidí po hlavě? Ale jak jest prásno ... je to Tvůj zvyk ... Třebas jednou přinde doba, a ty jej změníš ...

29.01.2008 18:41:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí