Ztráta

Ztráta

Anotace: ........

Už zbylo jen
zkamenělé srdce
s vyrytými monogramy
dávno zašlých lásek
otazníky
s prošlým datem vysvětlení
vyčerpané dotyky
zbytečně trapné nahoty
mého snažení

Má to být snad všechno?

Budoucnost
plně materialistické hodnoty
s krutým způsobem vlastnění
fata morgána
neexistujícího citu
vzpomínání

Proč ta cesta
kterou jsme společně hledali
rozbíhá se náhle
zcela opačným směrem

Sejdeme se ještě
dřív než dojdu na okraj
prázdného slova lhostejnost?

A chci to ještě vůbec?

Není to jen další prázdná idea
hra pro jednoho hráče
celibát nesmyslně daného pravidla
hrst marných slov ukrytých
do posledního výkřiku

Nemá snad láska hřát
rozhořelým úsměvem
procítěné vzájemnosti

.......je mi zima
Autor Lucie Teru, 29.01.2008
Přečteno 340x
Tipy 20
Poslední tipující: pavlis, maena, stmivani.na.lepsi.casy, Beepat, rolon, dva, Bean, Bíša, Walentine, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Posílám úsměv a pár slunečních paprsků, snad Tě v té zimě trošku zahřejí :o)))

30.01.2008 11:55:00 | Beepat

Naměkko budeš ty
Beane
u mě
na pekači
k radosti dětí...

29.01.2008 23:48:00 | Bíša

nač stahovat kalhoty..
když brok je ještě daleko..
smutek..pocit samoty..
jsem tak trochu naměko..

29.01.2008 21:02:00 | Bean

je to taaak krásně napsané...!!

29.01.2008 20:57:00 | Walentine

Ruce hladím Ti, počkej na naději...

29.01.2008 20:56:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí