Janovi k jmeninám

Janovi k jmeninám

Anotace: Dnes na mne mrká kalendář, že svátek máš... tak se neubráním veršování a všem Honzíkům krátké přání :o) (přednostně prosím pro mého 8letého synovce)

Svatojánská noc
prý zvláštní sílu má,
nejenom bylinky a kvítí
kouzlem požehná.

Já bych ti teď chtěla
k svátku přát,
ať každý den v roce
ti umí dát

kouzlo, které tajemně
pohladí
a stejně jak v pohádkách
k zámku navádí...
Autor Cecilka, 24.06.2005
Přečteno 533x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí