... Houslí hlas ...

... Houslí hlas ...

Anotace: předěláná ještě stále ne finální verze :)

+ + +

bílej sníh a prázdný dny
dlouhej tón a krásný sny
vznášejí se ti nad hlavou

táhlej sníh jak sloní kly
šeptáním nic neřekly
v zrcadle ji vidíš svlečenou, slečnu svlečenou, svlečenou....

+ + +

odlesk pih na měsíci
slibuje čas letící
všechny tvoje smutky překlenou

nech šeptat stín o krásách svých
a utop se v očích nebeských
prožívej svou bouři pískovou

+ + +

slavný dny už nekvetou
rozzáří jaro tvář tvou
říjnovou, tvou tvář říjnovou

žij, žij dál jak v slavný dny
a prožívej svý krásný dny

myšlenky zlých podlehnou...
krásám tvým podlehnou...
jen hvězdy nemohou
Autor uaaa, 31.01.2008
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Mango-Holka, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

napíšeš sem i tu první verzi? asi jsem jí nečetla.. ale ráda bych..

01.02.2008 00:53:00 | excited

první konec se mi asi líbil víc... blbě se mi to porovnává, zpaměti... no ale jo, písnička :o)

31.01.2008 23:23:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí