....

....

Skoro ho neznám,
asi je to divný,
ale každej den
je to jiný..

Je to silnější,
a mocnější,
a já vůbec nevim
co mám dělat...

Já si myslela,
že mě nemusí
ale pak
se to všechno změnilo..

Pár dní na nádraží,
a můj pocit,
že mě nemusíš..

Pak pár koncertů v hospodě..
Taky zatejkání po stůl..
Tvoje oblíbená činnost..

Je to vtipný,
a směšný..
a já,
luminiscenční brouk....

potom číslo na mobil...
pár smsek....
A to,
cos mi včera řek.....

Byla ve mě malá dušička,
ale teď je to jiný....
Je to lepší,
a.... a hezčí.

je to tím cos mi řek?
anebo jen tím ...?

já nevím, ale snad to nebude takový..

jako to bylo doteď...
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: Sleepwalker, Lilly Lightová, jesterka, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo venca:)hlavně bude nejhustší to pondělí...:)těšim se:)

01.02.2008 20:07:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí