mé místo

mé místo

Anotace: .

Sama, ale né opuštěná.

Procházím skrz déšť místem oblíbeným.

Vypínám jindy důležitou hudební kulisu,
abych slyšela kapky dopadající na skla mých brýlí,
abych slyšela své kroky,
abych slyšela melodii sama sebe.

Srnky přebíhající přez louku.

Mám tu čest být divákem toho místa,
zatímco ostatní doma chytají TV signál.

Přestřihnout životu nebezpečné dráty vysokého napětí.

Perspektivně pozoruji to, čeho jsem středem.

O tolik přicházíte Vy ostatní.

Sama, ale né opuštěná.

"Děkuji anděli" píšu prstem do sněhu a
v posledním písmenu zanechám své Lithium.

Vzhlédnu na nebe a do úst mi padne kapka deště.
Jak slza.

Možná se vrátím.

Děkuji Ti anděli.
Autor jitro, 01.02.2008
Přečteno 231x
Tipy 10
Poslední tipující: excited, NikitaNikaT., kryndy, jesterka, její alter ego, Walentine
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slzy v kapkách .. třeba nebe vážně pláče...stejně jako my.

07.02.2008 20:33:00 | excited

Básenka je úžasná, abych pravdu řekla, tak jsem se v ní aj docela našla ... smutné, ale takto někdy je.

05.02.2008 16:41:00 | NikitaNikaT.

Je smutné, že někteří lidé jsou tak zabráni do svých mega ambicí a problémů, že třeba neviděli (a necítili) ani jeden pořádný východ slunce, protože prostě neměli čas. Líbí se mi, jak jsi vyjádřila myšlenky... Obdivuhodně krásné. :)

01.02.2008 21:24:00 | Walentine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí