Poslední stránka

Poslední stránka

Anotace: stratovarius lead us into the light

větrný vír
vzal s sebou svítání
celý den
bez ptaní
roztříštil

sedím tu potmě
nech mě

nežné tóny vzaly mne za ruce
šeptaly sliby
pustily se do tance
co kdyby

zavřela jsem srdce
na kovový zip
bude tak líp

seberu odvahu
stojím na prahu
znovu dáma

sliby jsem zmačkala v ruce
nadějná slova
lze bez nich žít
o něco chudší
na začátku znova

v očích hloubku moře
a jeho tajemství
o němž vím
až spočítám život
tak ho prozradím
...
Autor Verena, 03.02.2008
Přečteno 220x
Tipy 13
Poslední tipující: NikitaNikaT., vodnař, Psavec, adida, Bíša, Raduzk, Lota
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, četla se úplně suprově, konec je úžasný ...

24.03.2008 09:01:00 | NikitaNikaT.

Pěkě se mi četla.

03.02.2008 21:23:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí