Without you I´m nothing

Without you I´m nothing

Anotace: ,,Není NIC, co by rozdělilo dva lidi, kteří byli stvořeni jeden pro druhého.." podle jednoho takového filmíku "podepsaného krví"..víme ?

Červené šaty, úsměv zmrzlý,
sedí mrtvá nevěsta u kapáku.
Odcházejíc cítí hmaty,
očima černýma sledovaná
jedna ze sta.
Dveře vrzly..

Rakev bílá, tichý průvod,
loutkař tahá slaný nítě
z očí.
Letí vrána, letí důvod,
jí tu nikdo neochočí..
Černobílej svět tu mává
křídla sledují tě.

Prudký pohyb, ruka vzhůru
hlína k nebi zvedá se
živý mrtvý pomstu hledá
dříve zpátky nevrátí se..

Prsten zlatý v dlani svírá,
odraz sebe samého
vykreslí si do klauna,
noc co v den se rozednívá.
Kulka skrze s nožem v těle,
on už nikdy neumírá.

Kabát kožený, tmavý oči
letí ostrá hrana
pádů pár, tělo v pot se smočí
protivník bolestí zmožený,
spatřen druhým, i druhý spatří
na zdi obraz vrány zhořený
žárem rudým.

….

Chytili obě, třetí běží kostelem
neslyšíš krákavé pětí
v této době
Obímaná křídla zlem
zničí zrak té černé vdově
zazní zvon a není den.

Vzpomínky smrti daruje tobě
pak padáš dolů
Vrací se do věčnosti
na svém hrobě
v tom kráčí jeho nevěsta
šaty bílé jako ze sna.
Navždy spolu.
Autor Mania, 04.02.2008
Přečteno 217x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí