Myslel jsem...

Myslel jsem...

Anotace: Jeden myslí. Druhá mění.

Myslel jsem, že budeme jen spolu.
Náš vztah byl jak na horský dráze nahoru a dolů.
Ale stejně jako každá dráha jednou končí.
Řekla jsi mi."Děkuji Ti. Už je to pryč a já se s Tebou loučím."
Den po dni utíká,srdce mi zmírá.
Zvolna se vytrácí má v lásku víra.
Autor Dejwx, 04.02.2008
Přečteno 422x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Dedillope, come-past
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

člověk časem najde toho pravého..Hlavně když to nejmíň čeká...Hodně štěstí

26.02.2008 19:01:00 | come-past

Nevzdávej to tak snadno :)

04.02.2008 20:12:00 | Natálie T.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí