Dííky!

Dííky!

Anotace: Stručně a nějakou formou vyřčeno poděkování lidem na kterých mi opravdu záleží! Snad se bude líbit. Všechny moje tvorby budou tak trochu chaotické tak se nedivte

Děkuju vám hrozně moc..že jste všichni tady..i když mám svý chyby a taky krutý vady,moje představy,ted plynnou tiše k vám,kdykoliv budu chít básničku si poskládám,pak se podivám a popřeju hodně štěstí..už nechci chodit životem a dostávat jen pěstí..hodně klesti..sem pod nohama měla..ale diky svejm přátelům..sem na všechno zapomnela.....Mé díky patří Vám všem co v životě mám, děkuju Vám za podporu ted vím že ve Vás mám oporu..snažím se všechny problémy řešit beze sporů já nenávidím svojí bejvalou školu.... a svým přátelům tímto Děkuju já pro ně klidně se objetuju....takže díky tobě Moničko jsi moje opravdový zlatíčko je jasný že Dejve děkuji i tobě tys nenechal mě nikdy ležet na dně Kamčo i tobě patří mé dík Ty usměješ se na mě a hned je mi líp mé dík patří i těm ostatním na které už nesložím rým ale vyjmenovat je musím:Romčo,Prokšo,Luci,žvíže,Luky i Vy zasloužíte si mé díky!
Autor MC Lena, 05.02.2008
Přečteno 645x
Tipy 2
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí