Bratříček

Bratříček

Anotace: o bratrovi

Za tebou šel bych krajinou snů,
v oblacíh bych se rozhlížel.
Strávil bych na cestě, nekonečně dnů
dokud bych tě nenašel.

Tolik pro mě znamenáš,
můj bratře a můj příteli.
Snad se na mne nehněváš,
nás dva nesmí nikdo rozdělit!

Možná se jednou stane,
můj nejdražší bratře a příteli.
Že můj život najednou zhasne,
však ty nebudeš smutný ale veselý!

Za tisíc životů nikdo nemůže prožít,
to co mi dva za pár let.
Prostě budeš muset sám ten život dožít,
já budu ti nahoře držet vedle sebe flek.

Jenže teď žijem
a to je všechno co potřebujem.
No a co, tak někdy do rána pijem
a občas, se do stejné holky zamilujem.

Nemáme čas mít na tváři vrásky.
Nemáme čas si stěžovat.
Na světě přeci je bráško, tolik lásky
a jenom pitomec si nechce užívat.
Autor drahý, 06.02.2008
Přečteno 312x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, excited, Klíček, Psavec, Martyn, XJanule, hanele m.
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vaše bratrství mi připomíná bratrství Carla a Ricarda Broschi - Carlo nebo-li slavný Farinelli, zajímavé srovnání, že? pa

12.03.2008 10:28:00 | PatriceB

Mýmu bráškovi není ještě ani 5.. a už je celým mým světem..

povedené, krásné..

07.02.2008 19:11:00 | excited

Povedená. Mít tak takového brášku vedle sebe. Ale stejně bychom se poprali :-)

06.02.2008 21:59:00 | Klíček

Já si rád užívám.

06.02.2008 21:50:00 | Psavec

jj, dobrý :o)

06.02.2008 20:06:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí