Dívka x půda

Dívka x půda

Anotace: co se honí hlavou dívce, co ví, že jí čeká brzká smrt?

Žíhání slunečních paprsků
chci spatřit ještě jednou,
s náručí plnou pamlsků
chci, abys byl se mnou.

Své tmavé vlasy pročesat
a nenechat svou mysl poklesat,
na Tebe myslet musím,
aspoň to zkusím.

Tělo se rozpadá,
duše mizí,
do tváře hlína padá
a výraz je cizí.

Nikdo by nepoznal
dívenku mladičkou,
soud již vykonal,
popad ji celičkou.

V tmavém hrobě
tělo leží,
patří Tobě?
Ne. Mně.
A čas dál běží...
Autor Arleen.D, 06.02.2008
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Bíša, Danah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí