Co čeká za dveřmi?

Co čeká za dveřmi?

Anotace: (...)Prošla jsme zvláštními dveřmi, jež do neznáma vedli. Slyším hlas, co říká : „Věř mi“ a temná mračna se zvedli.(...)

Prošla jsme zvláštními dveřmi,
jež do neznáma vedli.
Slyším hlas, co říká : „Věř mi“
a temná mračna se zvedli.

Nejprve jsme uviděla siluetu tmavou,
pak jasná zář ji trochu osvětlila.
Já spatřila osobu, mně již známou.
A tvář má, pochmurná se vyjasnila.

Natáhl ke mě ruku svou.
Podívala jsme se mu do očí,
pak svěřila mu důvěru svou
a znovu se začínám cítit v bezpečí.

Však opatrnost ve mně přežívá.
Váhavost, mě nechce opustit,
přestože radost s ním zažívám
a strach si nechci k tělu připustit.

Jistota mě pomalu naplňuje.
Srdce se chvěje, když jsme s ním.
Štěstí mi mysl zaplavuje.
Že našla jsem Lásku, vím.
Autor Adeleide Gregory, 07.02.2008
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: come-past
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První část je famózní, potom už se to čte hůře...Ale jsi moc nadaná! Máš v sobě velký dar přenést čtenáře do pocitů, do příběhu, který vyprávíš..Pro mě zcela velkolepé a úžasné dílo

09.03.2008 11:24:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí