Ráchel

Ráchel

Anotace: Napsáno kdysi dávno...

Padá sníh do tvých havraních vlasů,
slyším mnoho hlasů,
že ztratím toho koho miluji,
tvůj smích se snoubí se strachem,
volám tvé jméno Ráchel,
pojď blíž a sundej masku,
jsi čarodějka srdcí
a já tě prosím,
vrať mi mou lásku.

Ráchel nocí tancuje,
mráz mi na okna maluje
ornamenty smrti,
slyším Ráchelin smích,
co mě drtí
do uší se mi zarývá,
vidím mou lásku,
do bezvědomí upadám,
naposledy volám tvé jméno
pak už jen tiše usínám.

Našli ho až druhý den
ve tváři strach měl,
každý věděl,
kdo ho zabil.
Teď už navždy spí
u hřbitovní zdi.
Autor Sofi, 07.02.2008
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí