narodila som sa

narodila som sa

Anotace: ...narodila som sa...

Narodila som sa
Na zem
Plnú hriechu a hanby.

Narodila som sa
Medzi ľútosť a nenávisť,
Pýchu a predsudky,
Závisť a šťastie.

Narodila som sa
do tohto sveta,
Som jeho
malé dieťa.

Som tu,
Aby som sa mohla smiať,
Aby som mohla tancovať
( v rytme dažďa)
Aby som smela milovať
( ľudí, teba)
Aby som mohla nenávidieť
(seba, teba)
Aby som mohla kresliť
slnečné lúče
a lietať s rozľahnutými
krídlami (červenými),
cítiť svit hviezd
a vnímať belosť mesiaca,
aby som mohla ležať v tráve,
stavať hrady z piesku,
lámať kamene,
dobývať hlbiny tvojho srdca,
vidieť a ľúbiť,
sľúbiť a dať,
ubližovať a (ne)ľutovať.

Som dieťa tohto sveta,
Presná kópia –
Vidím, počujem, cítim,
No nerobím nič.

Som tu
A žijem.
Ja narodila som sa,
Bohužiaľ, do tohto sveta.
Autor adida, 07.02.2008
Přečteno 203x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Franti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužiaľ i bohuvďaka :)
Píšeš krásne !

07.03.2008 18:05:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí