Dnes

Dnes

Anotace: .

Postel
kde se noc co noc
topím ve svém nitru
znechucena představou
neovladatelna

Stěna s
těly mrtvých komárů
kresba z
vlastní krve
soukromá zeď Nářků

Fénem
rozehřívám
zpuchřelou lepící pásku
i kapičky na víčkách
pot a slzy
všeho stejnochuť

Popraskané rty
smáčím bodláčím
vdechnu prach i
chemii co mi
rozedírá plíce

Děkuji Vám
nastokrát
mé múzy i démoni
Autor jitro, 07.02.2008
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, její alter ego, Liss Durman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

můzy a démoni: "je za co"; povedená

25.03.2008 16:23:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Popraskané rty smáčím bodláčím... Hezky řečno... Všechno bylo hezky řečeno...

10.02.2008 10:48:00 | Liss Durman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí