Paříže

Paříže

Anotace: a další Úlomek cest...

Sbírka: Úlomky cest.

„Byli jsme tady“
vyryl kdosi na lavičku
prý on, ona a
Jardin du Luxembourg

/A Yves Montand přemítavě
zpíval dál/

„Seděli jsme tady
a jedli teplý chléb“
a holubi s blonďatými křídly
na Sacre Coeur

Starý pán
co slízal
všechen jahodový krém
a pak šel domů.

Smáli se tomu
On ona a Montmartre
A Yves Montand v koutě
Hrával ty svý světlemodrý blúz.
Autor Franti, 08.02.2008
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: adida, Mango-Holka, spare
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí