Chybění...

Chybění...

Anotace: careviči...

******
Chybíš mi stále
tvé dlaně-
ůsměv, který z
jedné noci zůstal
v srdci mém.

Chybíš careviči
v dnech,
v každodením
schonu
v cestě,
kdy se vracím domů
-kudy jela jsem i s tebou.

Chybí dál,
prsty-dlaně zebou
bez slov,
které jen od tebe
zahřejí.

Chybíš,
jak skála v peřeji,
jak v lese kapradí.
Chybíš,
jak na mapě pozadí.

Snad dřív,
než přijde jaro-
dřív, než ptáci přiletí..
Budu moct já s tebou-usínat
v obětí...
***
Autor Liduška, 08.02.2008
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: Smailin, vodnař, Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nevím, ten carevič a schon...

08.02.2008 15:13:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí