děvka?

děvka?

Anotace: já vím, že to je hodně divný dílo...tak mě omluvte...ani nvm proč ho sem dávám...asi proto že tohle téma prostě už nechci=(

Děvka jménem smrt
Rozhodla se,
že uzavřít smlouvu s někým chce

Proč vybrala si právě mne?
že by pasák jménem nemoc?

Prolhanější než ruská mafie,
možná proto z toho tolik bliješ.

Nehodlám uzavírat nějaký podlý smlouvy
prostě běž a nech mě žít.

Jiný zákazník možná najde se
na zádech napsáno: volunteer
// a přes oko pár černejch vlasů//

Tak ho, si zapiš na svůj list
…a mě…
…mě už nech být…

…stejně…

nemoc jako reklama na smrt zjeví se…
a ta děvka vrátí se…

…byznys je byznys…
Autor zAbUsH, 08.02.2008
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: Loveless, WAYWARD, Miskitka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to strašně smutný..ST

01.05.2013 21:16:45 | Loveless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí