a přece..

a přece..

Anotace: .. matné vzpomínání

A přece je mi líp
s vědomím, že zítra už nebude.
Zítra si sbalím kufry a odletím
třebas do Afriky..

Chtěla bych vidět poušť a pyramidy
ve zlaté záři slunce..
Chtěla bych pozorovat přesypy dun
a nekonečné šumění větru..
Chtěla bych najít studnu
a objevit význam slova "voda"..
Chtěla bych vidět datlovníky..
Chtěla bych jít za hvězdou,
která mě povede
až na konec světa..

Tam,
z konce všech obzorů,
bych na tebe jednou pro vždy zavolala
že jsi byl lhář..
.
a že já nebyla o nic lepší..

.
.
tak a teď zpátky domů
dřív než začnou zvonit klekání..
Autor fialová, 09.02.2008
Přečteno 263x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Adie.80, isisleo, Danah, Franti, Bíša, Andrea Vatulíková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takové krásně vyjádřené zasnění...

10.05.2008 19:45:00 | daissy

jo vykřičet to celému světu, člověku se uleví.

09.02.2008 20:10:00 | Danah

Je to o poznání...

09.02.2008 16:03:00 | Bíša

:-)

09.02.2008 15:24:00 | Andrea Vatulíková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí