chci za Tebou

chci za Tebou

Anotace: člověk je schopný udělat vše aby se dostal za milovanou osobou ať už je kdekoliv

jdu cestou dlouhou
a počítám si.
1..2..3..10..56..99
sem téměř u konce
už jen pár lehkých kroků

ale co to??
nohy mi náhle težknou
a ta brána co se objevila předemnou
se pomalu ale jistě zavírá

jsem jako na běžícím pásu
vzdaluju se od vysněného cíle ale já chci zpět!!

probouzím se
jsem celá zpocená
ale já vím že se musím dostat zpět
abych Tě mohla vidět
vím že tam na mě za tou branou čekáš

proto spouštím nohy z postele dolů
a chodidly ze dotýkám studené podlahy
vstavám a opatrnými krůčky jdu k oknu
bydlím v 10. patře

otvírám a chladný vánek mi hladí tvář
a čechrá vlasy
vylezu na parapet
a zavřu oči
představím si tu bránu za kterou čekáš Ty

a už se jen nechám nést k Tobě
a to navždy...
Autor anima alba, 10.02.2008
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: Vlk v rouše, pejrak, Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzpomněl jsem si na Růži od Goetheho...a na Rosenrot od Rammstein! :-) Tam taky pro svou milou položil mládenec vlastní život...

10.02.2008 21:52:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí