Nouzové světlo

Nouzové světlo

Anotace: Píšu o nouzovém světle, který nás často láká v těch největších nouzích...

,, Jseš jenom nouzovka
Která svítí tam v dáli
Tam dál, kde je daleko, široko tma
A ty svítíš a já chut mám tě popadnout

Vždy si chytnu ruku za zápěstí
A říkám ne to holka nesmíš
Na tebe čeká jiný osud,jiná cesta
Jiná láska zcestná

Srdce už touží po protějšku
Touží celý život mu sloužit
Pod jeho roztřepanou rukou
Plnit mu vše co mu na očích vidím
Jeho sny, touhy a příkazy
Abych už mohla konečeně říct
Že mi ke štestí nic neschází."
Autor hedvička, 10.02.2008
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je moc pěkná a zajímavá..Nad tím by se měl každý člověk zamyslet...

24.02.2008 19:10:00 | scaryboard

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí